Paljonko tarvitset ensilainaa?

Kulutusluottovertailu

Ensilaina.comin kulutusluottovertailu auttaa löytämään ja vertailemaan edullisimmat kulutusluotot. Hae kulutusluottoa 100 eurosta 10 000 euroon!

LainapalveluLainaaLuottoaikaIkärajaLainahakemus
Credit24100€ - 4000€3 kk - 2 vK19Hae Lainaa »
OmaLaina.fi100€ - 60000€1 v - K20Hae Lainaa »

Kulutusluotto on tyypillisesti hieman suurempi laina - jopa muutama tuhat euroa. Suomen korkokattolain johdosta kuitenkin yhä pienempiä summia tarjotaan pitkäaikaisina kulutusluottoina. Eri yritysten välillä on selkeitä eroja sekä koroissa, kuluissa että takaisin maksuajoissa. Usein suuremmat ja vakavaraiset pankit pystyvät tarjoamaan lainaa pitkäksikin ajaksi suuria määriä.

Kulutusluottovertailun avulla voit helposti selvittää, mistä paikasta voit saada haluamasi suuruista kulutusluottoa. Näet myös helposti maksuajat ja ikärajat, jotka rajaavat erityisesti nuorten mahdollisuuksia saada luottoa.

Luotonantajasta riippuen voit saada kulutusluotot helposti tilillesi pelkästään verkkohakemuksella ja tunnistautumalla pankkitunnuksilla. Osa rahoituslaitoksista edellyttää sinulta palkkatodistuksen tai verotustodistuksen lähettämistä, mutta kaikki myöntävät kulutusluottoa kokonaan ilman vakuuksia tai takaajia. Mitä pienempi luottosumma, niin sitä todennäköisemmin saat kulutusluotot tilillesi ilman liitetiedostojen lähettämistä.

Kulutusluotto kannattaa hakea järkevästi ja laskea nykyinen ja tulevaisuuden taloustilanne tarkkaan. Mieti etukäteen, paljonko on riittävä lainasumma. Liian vähän lainaa ottaessa joutuu helposti ottamaan lisää lainaa kuitatakseen vanhat velat. Toisaalta liian paljon lainaa ottaessa maksaa turhaan koroista ylimääräistä. Laske siis verojen ja muiden kulujen jälkeen käteen jäävä summa kuukaudessa, niin voit arvioida tarkalleen vähimmäislaina-ajan. Kannattaa yllättävien menojen varalta lisätä laina-aikaan esimerkiksi kolme kuukautta.

Tee kulutusluottovertailu sen jälkeen, kun olet määritellyt tarkan lainasumman ja laina-ajan. Voit valita yllä olevasta taulukosta suoraan suositellun (lähinnä kulutusluottoihin keskittyneen) yrityksen tai käyttää Ensilaina.comin hakua etsiäksesi sopivan kokoista kulutusluottoa.

Vertaa kulutusluotot netissä

  • Järkevä vertaa kulutusluotot, sillä rahoituslaitosten koroissa on suuriakin eroja.
  • Hyödynnä Ensilaina.comia, niin voit verrata kulutusluotot ilmaiseksi.
  • Kulutusluottovertailuun on valittu vain luotettavia suomalaisia luotonantajia.
  • Vertailu päivittyy kuukausittain, joten saat aina tietoa muuttuneista lainakuluista ja kulutusluottojen koroista.
  • Voit hakea ensimmäistä kulutusluottoa 24h - jopa yöllä, mutta yöllä haetut kulutusluotot maksetaan tilillesi vasta aamulla.